Steeds meer klanten en bedrijven weten inmiddels de weg te vinden naar onze webshop. Per 1 januari is het voor bedrijven ook mogelijk om in de shop op factuur te bestellen. U krijgt per e-mailadres een inlognaam en wachtwoord toegestuurd waarbij de optie om op factuur te bestellen is toegevoegd.

Digitale factuur
Per 1 januari 2017 verstuurt Bloemisterij Hogedijken facturen alleen nog digitaal. Door facturen digitaal te versturen hebben onze klanten ze sneller en gemakkelijker in hun bezit en het is bovendien beter voor het milieu. Wilt u ons naast uw gegevens hieronder laten weten of er bijzonderheden aan uw factuur moeten worden toegevoegd?

Wist u dat?
Uw ontvangstruimte of receptie is het visitekaartje van uw bedrijf en daar hoort  natuurlijk een mooi boeket of mooi droogstuk bij. U kunt bij ons een abonnement afsluiten zodat u elke week of één keer in de twee weken een vers boeket ontvangt. Ook is het mogelijk om een mooi droogstuk bij ons te laten maken en deze per kwartaal ter vernieuwen.

    P.S. U bent natuurlijk altijd welkom in onze winkel aan de Hogedijken 29 in Dokkum. Telefonisch bestellen is ook altijd mogelijk.